Onsdag, 16. august 2017 - af Juliane Olsen

Dronning Margrethe er endnu en gang scenograf i Tivoli

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I efteråret 2018 har Tivoli endnu en gang premiere på balletforestillingen ”Nøddeknækkeren”, og her vil dronning Margrethe igen stå for scenografien.

Den 29. november 2018 har Tivoli endnu en gang premiere på balletforestillingen "Nøddeknækkeren", og traditionen tro vil dronning Margrethe stå for scenografien.

Det offentliggjorde staben hos Tivoli på et pressemøde den 15. august, hvor programmet for 175-års jubilæumsåret 2018 blev præsenteret.

Det er fjerde gang, at forestillingen bliver sat op i Tivolis Koncertsal, og her vil Hendes Majestæt altså endnu en gang stå for dekorationer og kostumer.

Nøddeknækkeren blev genopsat

- Vi overvejer også nye dansenumre og måske nye dekorationselementer, skabt af dronningen, siger Tivolis balletchef Peter Bo Bendixen i en pressemeddelelse.

Juleeventyret havde urpremiere i Tivoli i 2012 og er siden blevet genopsat i 2014 og 2016, og dronning Margrethe vil altså sætte sit præg på de over 70 kostumer.

I alt 10 af Tivolis forestillinger gennem årene har haft dronningen med ombord, og hun fik sin debut i 2001 med ”Kærlighed i Skarnkassen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Dronning Margrethe samarbejde med Oh Land

Siden har hun været med på forestillinger som ”Tommelise”, ”Fyrtøjet”, ”Svinedrengen” og senest ”Askepot” i 2016.

Her indgik dronning Margrethe samarbejde med sangerinden Oh Land og den russiske koreograf Yuri Possokhov.

Denne forestilling fik repremiere i Tivoli den 22. juni, hvor dronning Margrethe kom forbi for at tage plads på tilskuerrækkerne.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden