Onsdag, 14. februar 2018 — af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe er sammen med familien på Fredensborg Slot

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Mens flere og flere mennesker samler sig foran Fredensborg Slot for at ære afdøde prins Henrik, har dronningen samlet sin nære familie omkring sig i slottets hovedbygning.

Fredensborg Slot har dagen igennem dannet rammen om smukke scener med mange sørgende mennesker, der mindes prins Henrik, som sov stille ind tirsdag den 13. fenruar klokken 23.18.

Flere hundrede lokale borgere har været samlet foran slottet midt på dagen, og lidt før klokken 13.00 ankom kronprinsparret og prins Joachim med prinsesse Marie til Fredensborg Slot, hvor dronning Margrethe tog imod indenfor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik bar mørke solbriller

På grund af de mange mennesker på slotsområdet kørte de kongelige meget stille og roligt over brostenene og ind på slotspladsen, hvor de steg ud af bilerne.

Både Frederik og Mary samt Joachim og Marie bar mørke solbriller på den tunge dag oven på en aften og nat med den bevægede afsked med højtelskede prins Henrik.

Du kan sende dine hilsner og varme tanker til dronningen og familien på BILLED-BLADETs særlige kondolence-side her

Samler familien

Det gjorde et dybt indtryk på de mange mennesker ved slottet at se prins Henriks to sønner og svigerdøtre ankomme til Fredensborg for at være sammen med dronning Margrethe.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden