8. jan. 2013
Af af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe festede med Josephine og Vincent

Her ankommer dronning Margrethe til familiefødselsdag for prins Vincent og prinsesse Josephine.
Her ankommer dronning Margrethe til familiefødselsdag for prins Vincent og prinsesse Josephine.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe var blandt de første, der ankom til tirsdagens fine fødselsdagsfest på Amalienborg for kronprinsparrets tvillinger prinsesse Josephine og prins Vincent.

De to børns toårs dag blev fejret fra morgenstunden af kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og søskende-duoen prins Christian og prinsesse Isabella.

Men om eftermiddagen var der lidt flere på plads til en fest, der fandt sted primært i den private del af kronprinsparrets Amalienborg Palæ.

Dronningen havde til tvilling-party selskab af prinsgemalen, som dog måtte forlade den lille familiekomsammen ganske hurtigt på grund af et møde med en diplomat.

Margrethe blev dog hos Josephine og Vincent, hvor også et par af de små fødselarers nære venner var på plads med deres forældre.

I det hele taget var det en afslappet fødselsdagsfejring, hvor hovedpersonerne Josephine og Vincent både fik spist kage og pakket gaver op.

Efter et par timer til børnebørnenes fest vinkede farmor Margrethe farvel og kørte fra kronprinsparrets palæ i sin kronebil over slotspladsen til sine egne og prinsgemalens gemakker.

Læs mere om: