Dronning Margrethe fik gæster på Gråsten Slot

Foto: Lars H. Laursen
Efter en festgudstjeneste i slotskirken fik dronning Margrethe gæster på Gråsten slot. Det var en perfekt måde at slappe af, før en af sommerens store officielle begivenheder løb af stablen.

Dronning Margrethe nyder i denne tid sommerferien på Gråsten Slot, hvor hun i flere dage har hygget sig i godt selskab med sin nære familie.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Der er også blevet tid til at nyde et par gode oplevelser med de lokale i Gråsten.

Søndag var dronning Margrethe til særlig festgudstjeneste i slotskirken. Her tilbragte dronningen sammen med sin søster prinsesse Benedikte og mange andre en god times tid.

Reception på slottet

Efter gudstjenesten inviterede Hende Majestæt på et lille glas ved en reception på slottet. Flere lokale borgere var gæster på slottet sammen med dronningen, prinsesse Benedikte samt prinsesse Alexandra af Berleburg og greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

En af gæsterne var sognepræst Hanne Beierholm Christensen, som til festgudstjenesten bar en smuk overbeklædning, en såkaldt messehagel, som dronning Margrethe har skabt. 

Foto: Lars H. Laursen

 

Dejlige familiebilleder i BILLED-BLADET

Dronningen har i løbet af sommeren i det sønderjyske allerede nået en hel del. Hun har hygget sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og børnebørnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent, og så er der også blevet tid til at tage imod Gråsten Ringriderforenings store rytteroptog ved slottet. Alt dette kan du se dejlige billeder af og læse alt om i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden