Fredag, 3. juni 2016 - af af Trine Larsen

Dronning Margrethe fik varm velkomst i Varde

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Claus Fisker
Endnu en skøn sommerdag for dronning Margrethe er begyndt på årets sommertogt, der er nået til Varde.

Dronning Margrethe er ankommet til Varde. Præcis kl 10 rullede "Krone 1" op foran rådhuset i Varde, hvor borgmester Erik Buhl og hele kommunalbestyrelsen stod klar til at modtage dronningen.

Dronningen fik på alle måder en varm modtagelse, idet temperaturerne allerede ved ankomsten var nået langt op de 20 grader, så det bliver en varm og solrig dag, der venter majestæten i det vestjyske.

Ved ankomsten blev der udråbt et leve for dronningen, mens Slesvigske Musikkorps spillede bl.a. "Kong Christian", inden dronningen og borgmester Erik Buhl inspirerede de mere end 50 faner, der stod vagt ved ankomsten som en flot og farverig ramme.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Dronning Margrethe i flot sæt

Dronningen har valgt et flot fuchsia-farvet, todelt sæt med jakke og nederdel over blomstret bluse, hvis stof også er brugt som bånd i dronningens hat.

Dronningens farvevalg passede godt med de røde faner som baggrund for en dag, der på alle måder tegner til at blive festlig.

Ikke mindst når dronningen og borgmesteren ved middagstid skal køre gennem byen i karet eskorteret af Gardehusarregimentet fra Næstved med 48 heste. 

 

LÆS MERE. Stort galleri med dronningens flotteste aftenkjoler

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden