Dronning Margrethe flytter - juleferien er forbi

Foto: Hanne Juul
Efter en dejlig jul på Marselisborg slot, omgivet af prins Joachim og hele hans familie, er juleferien nu slut for dronning Margrethe. I dag vender majestæten hjem til København.

Dronning Margrethe vender i dag tilbage til Amalienborg Slot og København efter at have holdt juleferie i Aarhus på Marselisborg slot, hvor dronningen har opholdt sig de sidste 10 dage.

Mandag 21.december tog dronningen på juleferie, og julen har majestæten holdt på Marselisborg slot med prins Joachim og prinsesse Marie, samt dronningens børnebørn, prins Henrik,11, prinsesse Athena,8, prins Felix,18, og prins Nikolai, 21.

Prins Joachim og prinsesse Marie er hjemme fra Paris på juleferie, og egentlig skulle dronningen have holdt julen med dem alle på Schackenborg. Men med stigende smittetal i Danmark ville man passe ekstra godt på dronningen, så de planer blev ændret i sidste øjeblik og dronningen blev på Marselisborg og lod familien komme til hende.

Dér har dronningen så nydt nogle dage i rolige omgivelser, inden dronningen i dag vender hjem til Amalienborg for at gøre sig klar til den traditionsrige Nytårstale, som majestæten holder i morgen 31.12 kl. 18.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

For selvom mangt og meget er ændret af Corona-hensyn, bl.a. bliver talen ikke som tidligere transmitteret på storskærm på slotspladsen, så er dronningens Nytårstale den tradition, vi danskere alle kan regne med og som mange glæder sig til at høre.

I år højst 10 samlet - og med afstand.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden