14. jun. 2016
Af af Trine Larsen på Færøerne]

Dronning Margrethe genopfrisker gode minder

Dronning margrethe
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Dronning Margrethe gik bogstavelig talt ned af Memory Lane, da hun kom til Thorshavn og genopfriskede gode minder fra sine tidligere besøg på Færøerne.

For et af punkterne i dronningens program var et besøg i kulturhuset Reinsarííð.

Her havde kommunen lavet en fin udstilling om den kongelige families tidligere besøg på Færøerne og i særdeleshed dronningens mange besøg, som er det 14. i rækken.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Dronning Margrethe så på billeder af sin farfar

Dronningen gik rundt i udstillingen og så både billeder af sin farfar, Christian X's besøg, ligesom der var fotos af de besøg dronningens forældre havde til Færøerne, som de - ligesom - dronningen altid holdt af at besøge.

Majestæten kunne også se en lang række billeder med sig selv, bl.a. fra det første besøg i 1959 - og senere med sine søstre og forældre.

SE BILLEDERNE: Kærlige øjeblikke mellem dronning Margrethe og prins Henrik

Genkaldte sjove minder og lidt vemod

Mens dronningen morede sig over nogle af billederne, fordi hun kunne genkalde sig forskellige sjove situationer, kunne hun også glæde sig over andre, omend med en smule vemod.

dronning margrethe
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

For på flere af billederne blev dronningen kærligt omfavnet af en leende prins Henrik. Billeder, der tydeligt afslører parrets kærlighed til hinanden - og Færøerne.

Og nok nyder dronningen rejsen, men Færøerne i en kærlig omfavnelse er nu en gang bedre.

Læs mere om: