Dronning Margrethe har fået ny firbenet ven

Dronning Margrethe med en af sine hunde

Dronning Margrethe med en af sine hunde

Foto: Allover Press
Dronningen elsker hunde og har med stor fornøjelse via de sociale medier netop præsenteret danskerne for sin nye firbenede frænde.

Noget af det bedste i denne verden er at have en firbenet frænde omkring sig. Det synes både dronning Margrethe og mange andre danskere i hvert fald.

Dronning Margrethe præsenterer nu - via kongehusets Instagram-profil - danskerne for sit lille nye familiemedlem Nelly. Den lille nuttede gravhund stammer fra det kuld hvalpe, som prins Henriks hund Tilia fik tidligere i år. 

Dronning Margrethe er glad for Nelly

Dronning Margrethe har via de sociale medier lagt et billede ud af Nelly og de to mere erfarne, royale gravhunde Helike og Tilia, mens trioen har snuderne begravet i madskålene.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kendte danskere ytrer begejstring

Det skønne hundebillede med Nelly, Helike og Tillia i fuld gang med at nyde en god gang hundemad, har fået mange danskere til at vise deres begejstring for vovserne.

Der er mange positive kommentarer, og blandt de kendte navne, som har kommenteret gravhundepletskuddet på Instagram, er bl.a. tv-værten Puk Elgård og sangeren og børnebogsforfatteren Maria Montell.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden