Torsdag, 15. marts 2012 — af af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe havde tekniske problemer

Dronning Margrethe lykønkser den dygtige garder.
Dronning Margrethe lykønkser den dygtige garder.
Foto: Lars Laursen
Teknikken var ikke på plads, da Margrethe i går overrakte Dronningens ur.

Den 21-årige garder Lars Ørgaard Nielsen modtog onsdag eftermiddag dronningens ur ved en parade på Livgardens kaserne i Gothersgade. Dronning Margrethe overrakte det prestigefyldte ur til Lars fra Lemvig, fordi han er en dygtig, vellidt og altid glad garder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Overrækkelsen af dronningens ur fandt sted på en smuk og lun solskinsdag i København. I det hele taget var scenen sat til en perfekt dag på kasernen, men det var nu alligevel ikke alt, som gik helt efter planen. Da en veloplagt dronning Margrethe stillede sig op foran de mange gardere for at holde en lille royal peptalk til dem, så var det kun en meget lille flok af tilhørere, som kunne forstå budskabet fra en storsmilende afsender.

Dronningens mikrofon virkede nemlig ikke. Et kongeligt kiks, som dronningen slet ikke kunne gøre for. En tekniker med røde ører og en ny knaldrød mikrofon kom dog Hendes Majestæt til undsætning, så hele kasernen i det mindste nåede at høre Margrethe sige et højt rungende "TIL LYKKE" til dagens stolte garder i skysovs.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden