Dronning Margrethe i biffen med kronprins Frederik

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Kronprins Frederik og dronning Margrethe

Foto: Birger Storm
Dronning Margrethe og kronprins Frederik overværede sammen dokumentarfilmen "Fædre og sønner" i Grand Teatret i København, idet de begge har et specielt forhold til filmens to hovedpersoner, Michael og Søren Haslund-Christensen.

Kronprins Frederik og dronning Margrethe nød en aften i biografen sammen, da Grand Teatret i København lagde lærred til premieren på den nye dokumentarfilm "Fædre og sønner".

Dronningen og kronprinsen deltog i netop denne premiere, fordi de igennem mange år har haft et helt specielt forhold til filmens to hovedpersoner, Michael og Søren Haslund-Christensen. 

Sidstnævnte var i 14 år ansat som hofmarskal i kongehuset, ligesom hans hustru, Marianne, er en af dronningens gode veninder.

Tæt forhold til familien

Det tætte forhold imellem kongefamilien og Haslund-Christensens familie sås også i går. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprinsen kom fra Amalienborg og blev modtaget med hjertelige kram af filmens producer, Michael Haslund-Christensen, og sammen ventede de på, at dronningen skulle ankomme fra Fredensborg.

Da det skete, tog dronningen og kronprinsen plads på 8. række sammen med familien Haslund-Christensen for sammen at se den bevægende film.

Michael og Søren Haslund-Christensen
Foto: Birger Storm

Michael og Søren Haslund-Christensen

Mulig agent i Kina

Den tidligere hofmarskal Søren Haslund-Christensen er søn af den danske forfatter og opdagelsesrejsende Henning Haslund-Christensen, hvis fortid som mulig agent i Kina er filmens oprindelige omdrejningspunkt.

Men filmen er også en spændende, sjov, bevægende og rørende familiekrønike om en helt usædvanlig familie med stor udlængsel og et usædvanligt liv.

Et liv, der har ændret sig betydeligt, idet 85-årige Søren Haslund-Christensen, i dag er ramt af Alzheimers sygdom.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden