Dronning Margrethe julehygger med sine søstre

Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie

Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie

Foto: Lars Laursen
Dronningen, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie sammen i København.

For to år siden holdt dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie en kæmpe jul sammen med deres familier på Fredensborg Slot. Sådan bliver det ikke i år, da holder de jul i hvert deres land. Men de tre søstre har alligevel lyst til at julehygge med hinanden, og i de sidste fire dage har de været sammen på Amalienborg.

I mandags kom dronning Anne-Marie fra London og prinsesse Benedikte fra Berleburg, og sammen med deres storesøster, dronning Margrethe, har de hygget sig og julet sammen.

Det er ikke så tit, de tre søstre ses. Dronning Anne-Marie var ikke med på Gråsten Slot i sommer, derfor var det ekstra vigtigt for søstrene at få nogle dage i december sammen. København er pyntet flot op, og både dronning Anne-Marie og prinsesse Benedikte har været på adskillige juleindkøb. De to søstre har set meget til hinanden i disse dage.

Dronning Anne-Marie og prinsesse Benedikte har begge to boet i Christian VIII's Palæ, hvor de har hver deres lejlighed. Dronningen bor lige på den anden side af slotspladsen i Christian IX's Palæ, så det har været let at smutte over pladsen og mødes alle tre.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden