Dronning Margrethe, Mary og Frederik: Festlig begivenhed i vente

Den første tirsdag i oktober åbner Folketinget, og som altid er dronning Margrethe og kronprinsparret med til at markere dagen.

Det bliver en helt fantastisk royal fest for demokratiet, når et par markante medlemmer af kongehuset er med til at markere Folketingets åbning.

Du kan igen i år følge den kongelige families ankomst til Christiansborg direkte her på vores site tirsdag den 1. oktober. Ifølge kongehuset deltager dronning Margrethe, kronprinsparret og prinsesse Benedikte.

Et festligt fokus på demokratiet

Mary og Frederik og dronning Margrethe er altid en stor fornøjelse at følge, når de er på Christiansborg for at tage del i markeringen af en helt særlig dag.

Folketingets åbning er en festlig begivenhed med fokus på demokratiet, men det er bestemt også en begivenhed, der retter fokus mod den kongelige familie og måske især de royale kvinder. 

I løbet af de senere år har dronningen sammen med især kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fået stor opmærksomhed, når de er blevet modtaget af Folketingets formand ved hovedtrappen på Christiansborg.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mary gør altid en god figur

Også når de royale profiler ankommer hver for sig, er der stil over det. De royale gæster i Folketinget er bestemt med til at sætte kulør på den særlige efterårsdag. Dronningen og kronprinsesse Mary gør altid en god figur i fint design og elegante hatte.

Med siden han var 18 år

Kronprins Frederik har deltaget i Folketingets åbning, siden han fyldte 18 år, og den kongelige familie har siden 1968 siddet i kongelogen i forbindelse med Folketingets åbning.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden