Fredag, 9. september 2022 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe med rørende ord til kong Charles: Din mor var så vigtig for mig og min familie

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe har sendt en meget hjertevarm og personlig kondolence til kong Charles efter dronning Elizabeths død i dag.

Danmarks dronning Margrethe har på vegne af vores kongelige familie sendt en hjertevarm og dybt personlig kondolence til Storbritanniens kong Charles og hans Camilla.

Dronning Elizabeth var vigtig for dronning Margrethe

– Dybt berørt over den triste nyhed om din elskede mors død, sender jeg dig og Camilla mine varmeste tanker og bønner. Din mor var meget vigtig for mig og min familie. Hun tårnede sig op over de europæiske monarker og var en stor inspiration for os alle. Vi kommer til at savne hende forfærdeligt, skriver dronning Margrethe blandt andet og kalder dronning Elizabeth for en kilde til inspiration.

Dernæst fremhæver dronning Margrethe Storbritanniens dronning Elizabeth for hele 70 år som elsket og respekteret dronning.

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: Mega

– Hendes 70 år på tronen og tjeneste for det britiske folk, riget og Commonwealth er uden fortilfælde og en bemærkelsesværdig bedrift. Vi vil altid huske hendes vigtige bidrag til udviklingen og fremgangen i samfundet, lyder det fra den danske dronning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danmark og dronningen takker

– Danmark og jeg er taknemmelige for hendes utrættelige indsats med at styrke det tætte og varme forhold, der altid har eksisteret mellem vores to nationer. Gud velsigne jer begge og give jer styrke og håb for jeres fremtidige liv og pligter, skriver dronning Margrethe, der altså slutter med at ønske kong Charles og hans Camilla alt godt fremover.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden