Lørdag, 24. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe med sød afsløring: Dette elsker kronprinsesse Mary juleaften

Kronprinsesse Mary og dronning Margrethe
Kronprinsesse Mary og dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Der er mange juletraditioner i den kongelige familie, og en af dem er både dronning Margrethe og kronprinsesse Mary meget glade for.

Det er endelig blevet den 24. december, og i dag og i aften skal der hygges overalt i Danmark, og i den anledning fortæller dronning Margrethe i dag i en video fra et opslag på kongehusets Instagramprofil om mangt og meget i forbindelse med juleaften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hver familie har sine egne traditioner for denne særlige dag, og som afslutning på kongehusets julekalender “Jul bag slottets vinduer” fortæller dronningen veloplagt om juleaftentraditioner i den kongelige familie og kommer i den forbindelse ind på en helt speciel kage, som Majestæten altid nyder at spise den 24. december om aftenen.

Dronning Margrethe og Mary elsker bastant kage

– Og så slutter vi af, og det er min mors tradition, og det var med engelsk plum pudding, som jo er sådan en meget bastant kage med masser af krydderier, og til sidst så skal den brænde. Man hælder lidt varm cognac på, og så tænder man, og så står den med blå flammer, siger dronningen i videoen og fortsætter.

– Men jeg må sige, at jeg synes ikke rigtig, det har været juleaften, hvis ikke vi har fået plum pudding, så det har vi fået hele tiden, og ikke mindst min australskfødte svigerdatter synes, det er dejligt, når hun er med, for så får hun nemlig plum pudding, lyder det fra en veloplagt dronning Margrethe, som virkelig har fundet det perfekte julehumør frem igen i år.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden