Dronning Margrethe møder Troels Kløvedal

Globetrotter Troels Kløvedal får fornøjelse af dronning Margrethes selskab, i forbindelse med interviewet der vises på Danmarks Radio.

Globetrotter Troels Kløvedal får fornøjelse af dronning Margrethes selskab, i forbindelse med interviewet der vises på Danmarks Radio.

Foto: Danmarks Radio
Danmarks nok best kendte globetrotter Troels Kløvedal laver interview med dronning Margrethe

Dronning Margrethe er i øjeblikket i fuld gang med sin årlige tur rundt i kongeriget med Kongeskibet Dannebrog.

I år er det særligt de danske øer, der får kongeligt besøg fra søsiden. Men selvom du ikke er så heldig at bo på en af de udvalgte øer, så kan du stadig få majestæten at se.

Dronning Margrethe dukker nemlig op i et nyt interviewprogram med skipperen fra de syv verdenshave, Troels Kløvedal, skriver tjekTV.dk

Interviewet er en del af Kløvedals nye programserie på DR1; Fortællinger fra Den Danske Flådes historie gennem 500 år, fortalt af Troels Kløvedal.

Denne nye TV-serie er blevet til for at fejre 500-året for Den Danske Flådes fødsel.

Som bekendt har hele den danske kongefamilie et nært forhold til livet på søen. Dronning Margrethes far, kong Frederik IX, var selv sømand, og hendes søn, kronprins Frederik, har været en tur igennem frømandstræningen.

Ligeledes holder kongehuset fast i traditionen med sommertogter på Dannebrog. Så lille prins Christian og hans søster, prinsesse Isabella, har også for længst prøvet at stævne ud med det gamle familieskib.

Kløvedals serie skildrer også Flådens mange opgaver i det moderne samfund, når den løber over skærmen i syv afsnit fra den 5. juli og frem mod selve jubilæet den 10. august.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden