Søndag, 1. juli 2018 - af Ken Richter

Dronning Margrethe morede sig i Zirkus Nemo

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Lars Aarø
Dronning Margrethe klappede glad og begejstret af Søren Østergaards Zirkus-forestlling i Aarhus. Særligt figuren Bager-Jørgen fik dronningen til at bryde ud i latter.

Dronning Margrethe fik en festlig afslutning på sin første ferieuge i det aarhusianske. Sammen med venneparret Birgitta og Kjeld Hillingsø morede majestæten sig kongeligt i Søren Østergaards Zirkus Nemo.

Sorgerne sat på standby for en stund

Mens ugen begyndte trist med bisættelsen af prinsesse Elisabeth, så var al sorgen glemt for en stund under teltdugen i det sauna-varme zirkus.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dronningen fik lidt frisk luft ved at bruge sin vifte flittigt, og så gav det ekstra luft i lungerne, når majestæten fik rørt lattermusklerne over Søren Østergaards vanvittige figurer.

Kjeld Hillingsøe, dronning Marethe og Birgitta Hillingsøe morede sig så tårerne trillede under forestillingen.

Foto: Lars Aarø

Ekstra grinet blev der ved gensynet med Bager Jørgen, der lavede en dans med et halvt franskbrød og et helt rugbrød. Den ubehøvlede Smadremand fik også kongelige smil og bifald.

Efter at have moret sig i et par timer, vendte dronning Margrethe og hendes gæster tilbage til Marselisborg Slot, og Zirkus Nemo pakkede sammen for at flytte til Middelfart.

Gense de skønne billeder fra tidligere år, hvor dronning Margrethe og prins Henrik har moret sig i Zirkus Nemo:

GALLERI: Prins Henrik og dronning Margrethe i Zirkus Nemo

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden