Tirsdag, 9. maj 2017 - af af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe og dronning Anne-Marie ombord på Dannebrog

Dronning Margrethe dannebrog
Dronning Margrethe
Foto: Martin Høien
Dronning Margrethe ankom i selskab med sin søster Anne-Marie til kongeskibet inden tirsdagens fest på slottet i Oslo.

De danske kongelige har fast base på kongeskibet Dannebrog, mens de er i Norge for at fejre kong Harald og dronning Sonjas 80-års fødselsdage.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Dronning Margrethe ankom i selskab med sin søster Anne-Marie til kongeskibet inden tirsdagens fest på slottet i Oslo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Mange kongelige til fest

Europas kongelige er valfartet til Norge for at deltage i fejringen af kong Harald og dronning Sonjas 80-års fødselsdage i den norske hovedstad Oslo.

Danmarks dronning Margrethe og hendes søster dronning Anne-Marie af Grækenland ankom i god tid før tirsdag aftens folkefest og fornemme gallamiddag ved og på slottet i Oslo. De to dronninger fløj til Gardermoen Lufthavn udenfor Oslo og kørte derfra i kong Haralds fine bil til Oslos Havn, hvor kongeskibet Dannebrog et par timer forinden havde lagt til kajs.

Klar til fest

Det var en meget festklar og glad dronning Margrethe, der sammen med Anne-Marie gik ombord på Dannebrog for at slappe lidt af inden festen.

Dronning Margrethe hilste på Jagtkaptajnen og hans besætning, inden hun med sin søster checkede ind i de royale saloner på kongeskibet. Med sig havde Hendes Majestæt i øvrigt sin frisør Poul Nejlund.

LÆS MERE: Fest i Norge - læs hele programmet her

Foto: Martin Høien

Kronprinsparret kommer også 

Dronning Margrethe var første kongelige på Dannebrog i Oslo, hvor kongeskibet også skal være fast base for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der er med til tirsdagens fester på slottet. Onsdag fuldendes det danske royale fødselsdagshold, når prins Joachim og prinsesse Marie støder til selskabet i den norske hovedstad.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden