Dronning Margrethe og prins Henrik inviterede til taffel: Se menuen her

Dronning Margrethe og prins Henrik.

Dronning Margrethe og prins Henrik.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe og prins Henrik sørgede som vanligt godt for deres gæster og deres ganer med traktementet på årets første dag.
Ved årets første og fornemmeste fest i kongehuset stod menuen på fisketerrin med gele af grønne tomater, fennikel og selleri crudite til forret. Herefter blev der serveret dyreryg med vildt sauce, sauteret majs og pommes anna, en grøn salat med rødbede og vinaigrette og til at slutte af med fik gæsterne serveret roulade med pomerans.
 
 
I glassene blev der udover den obligatoriske Rosenborgvin, skænket vin fra prins Henriks slot,  Chateau de Cayx, årgang 1999. Og naturligvis skulle der også skåles for det nye års komme i champagne, Moet et Chandon, Cuvee speciale M/H.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden