Dronning Margrethe og prins Henrik sammen til koncert

Dronning Margrethe og prins Henrik (Arkivbillede)

Dronning Margrethe og prins Henrik (Arkivbillede)

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Efter nogle turbulente dage er dronning Margrethe og prins blevet genforenet på vinslottet Cayx og blev torsdag aften spottet arm i arm på vej til koncert. Det skriver BT torsdag aften.

Dronning Margrethe og prins Henrik tog ifølge BT torsdag aften til koncert i den lille franske middelalderlandsby Saint-Vincent-Rive-d'Olt, godt fem kilometer fra regentparrets sommerhjem Chateau de Cayx.

Parret ankom omkring halv seks arm i arm til den franske middelalderkirke fra 1500-tallet i en kongeblå Mercedes Vito og forlod kirken igen omkring klokken 19, skriver dagbladet.

Tilbagevendende begivenhed

Det er ikke første gang, at regentparret nyder en koncert i det franske. Med ganske få undtagelser har dronning Margrethe og prins Henrik hvert år siden 1995 lagt slot til en sommerkoncert i Frankrig.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Sagen kort: Henrik vil være kongegemal

Torsdag den 3. august meldte prins Henrik – via en pressemeddelelse – ud, at han ikke ønsker at blive begravet sammen med sin hustru, dronning Margrethe, medmindre hun gør ham til kongegemal.

Nogle dage senere uddybbede prinsen så sin kontante udmelding til bl.a. BILLED-BLADETs hofreporter Trine Larsen, hvilket for alvor fik sagen til at rulle, da prinsens udtalelser var yderst kontante.

Prins Joachim har meldt ud, at han er "indforstået med sin fars beslutning", mens kronprins Frederik udtrykker beklagelse over sin fars beslutning.

Se billederne af regentparret på Chateau de Cayx gennem årene i galleriet herunder: 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden