Onsdag, 15. januar 2020 - af Trine Larsen

Dronning Margrethe på Rigshospitalet

Dronning Margrethe var tirsdag på Rigshospitalet. Ikke fordi der er noget galt med dronningen, men fordi majestæten skule overvære indvielsen af den nye Nordfløj.

Dronning Margrethe var med ved indvielsen af Rigshospitalets nye Nordfløj, der ikke kun bliver rummer den sidste nye teknologi og behandlings- og patientvenlige omgivelser, men også masser af kunst. Forhåbentlig til glæde og opmuntring for både patienter, pårørende og ansatte.

Dronningen blev foran indgangen til den nye Nordfløj mødt af blomsterpigen, ni-årige Alma Nathalie Binger, der trods sin unge alder er opereret tre gange for en medfødt hjernesvulst og derfor delvist er lammet i højre side. Men seje Alma klarede alligevel på flotteste vis at give blomster, neje og hilse på dronningen med ventre hånd, da de mødtes på den røde løber.

Dronningen fik efter taler og mini-koncert af sangerinden Lis Sørensen, en rundvisning i den nye fløj - som tidligere har haft kongeligt besøg, da kronprinsesse Mary og prins Daniel af Sverige aflagde visit i september sidste år. Dronningen så rundvisningen af den nu færdige fløj, både de nye superstuer til patienterne, og ikke mindst den flotte kunst, der lyser op i det nybyggede hospital.

Se med i videoen her fra dronningens besøg i Nordfløjen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden