2. sep. 2018
Af Trine Larsen

Dronning Margrethe på sommertogt til Silkeborg

Dronning Margrethe ombord på Dannebrog.
Dronning Margrethe ombord på Dannebrog.
Arkivfoto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Dronning Margrethe indleder mandag morgen årets første sommertogt med kongeskibet Dannebrog. De første to dage tilbringer majestæten i Silkeborg.

Dronningen skal hele den kommende uge på sensommertogt med kongeskibet Dannebrog og majestæten får nok at se til.

I morgen - mandag den 3. september - kl. 10 ankommer dronningen til Silkeborg, hvor byen har lagt et spændende program for dronningen, et program der står i kunstens tegn.

Kører i karet

Dronning Margrethe skal på karettur gennem byen sammen med borgmester Steen Vindum, der er vært for besøget og som først modtager dronningen på Rådhuset.

Derefter skal dronningen bl.a. besøge Museum Jorn, hvor den kunstinteresserede monark formentlig vil føle sig i slaraffenland, idet dronningen blandt andet skal se 52 nyopdagede Jorn-værker.

Sætter kurs mod Fyn

Også tirsdag tilbringer dronningen i Silkeborg, inden hun onsdag sejler mod Fyn.

Her vil dronningen ankomme med Dannebrog til Svendborg torsdag morgen for at tilbringe et par dage i den smukke sydfynske havneby.

Følg med på billedbladet.dk i den kommende uge, hvor vi løbende viser højdepunkterne fra sommertogtet - og læs alt om dronningens besøg i Silkeborg i næste nummer af BILLED-BLADET, der udkommer torsdag den 6. september.

Læs mere om: