Tirsdag, 2. marts 2021 - af Trine Larsen

Dronning Margrethe sender forårshilsen

Dronning Margrethe i skoven omkring den kongelige jagthytte i Trend, 2. marts 2021.
Dronning Margrethe i skoven omkring den kongelige jagthytte i Trend, 2. marts 2021.
Foto: Kongehuset
Næsten to måneder skulle der gå, før vi igen fik lov til at se dronning Margrethe. Nu sender majestæten en forårshilsen til danskerne.

Endelig er der nyt om dronningen!

Dronning Margrethe har sendt en kærlig hilsen til danskerne. Midt i pandemien, mens Danmark langsomt åbner op igen, ønsker majestæten at opmuntre danskerne og huske os på, at vi skal holde ud, holde sammen og holde afstand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi går lysere tider i møde

- De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundt omkring i landet. Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over.

Det seneste år har naturen været et frirum for mange af os, og vi har oplevet Danmark på en ny måde. I den kommende tid må vi fortsat leve med restriktioner, men i mere end én forstand går vi lysere tider i møde.

Her fra Trend sender jeg de varmeste forårshilsner til alle, skriver dronning Margrethe fra vinterferien i nåleskoven.

Plejer at være i Norge

Dronningen holder normalt vinterferie i Norge på denne tid af året, og her bor dronningen i bjælkehytte nær Guldbrandtsdalen. Men da det ikke kan lade sig gøre i år, er dronningen i stedet taget til sin egen jagthytte i Trend i Himmerland.

 

Og det er disse skønne omgivelser, der har inspireret dronningen til at sende danskerne en forårshilsen, der vækker håb i en for alle svær tid.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden