Dronning Margrethe tager på juleferie

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Flemming Jeppesen
Som det ser ud nu, så tager dronning Margrethe på juleferie mandag 21.december, hvor det er planen, at dronningen tager ophold på Marselisborg Slot i Aarhus.

Dronning Margrethe har stadig planer om, at holde sin trationelle juleferie på Marselisborg Slot, sådan som så ofte før.

Meningen er, at dronning Margrethe forlægger residens fra Amalienborg, hvor majestæten opholder sig nu, til Marselisborg mandag 21.december. Det giver dermed dronningen et par dage på slottet, inden hun efter planen skal fejre selve juleaften på Schackenborg Slot i Møgeltønder, sammen med sin yngste søn, prins Joachim og prinsesse Marie og deres fire børn, prinsesse Athena, prins Henrik, prins Felix og prins Nikolai.

Prins Joachim og prinsesse Marie, der til daglig bor i Paris, kommer nemlig hjem for at fejre jul i Danmark, hvor Corona-restriktionerne trods alt ikke er så omfattende som i Frankrig.

Meddelelsen om at dronningen tager til Marselisborg Slot for at holde juleferie, kom fra hoffet samtidig med, at sundhedsmyndighederne og regeringen holdt pressemøde om den stigende Corona-smitte i Danmark og indførte yderligere restriktioner på 31 kommuner over hele landet.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan! 

Endnu kan dronningens planer naturligvis blive forpurret, så dronningen må ændre planer for juleferien på Marselisborg, for dronningen følger nøje myndighedernes anvisninger. Men alle forholdregler bliver naturligvis fulgt, så Danmarks 80 årige monark kan passe godt på sig selv.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden