14. jul. 2018
Af af Trine Larsen

Dronning Margrethe til ballet hos veninde

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sommerklædt og glad dukkede dronning Margrethe op til Verdensballettens forestilling på Møllerup Gods ved Rønde, hvor én af dronningens gode veninder, tidligere hofdame Lena von Lüttichau bor.

Dronningen blev ved ankomsten modtaget af sin veninde og en sød ballet-pige, Emily Stensgaard, der overrakte blomster. Sammen med dem stod også godsejerparret Stig og Anne Sofie Gamborg, der driver Møllerup Gods, samt leder af Verdensballetten, operasanger Jens Christian Wandt.

Alle gik de ind for at spise en let middag på Møllerup Gods, mens aftenens andre godt 1600 gæster hyggede sig i slotsparken.

https://imgix.billedbladet.dk/margrehteverdensballet.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Verdensballet for 7. gang

Det er 7. gang Verdensballetten er forbi det smukke gule gods på Djursland, som er forvandlet, når Verdensballetten gæster Møllerup.

For godset på Djursland, der er kendt vidt og bredt for deres produktion af hamp til både fødevarer og kosmetik er populært på egnen. Hamp-produktionen var der bla foredrag om i slotsparken, hvor de mange hundrede gæster kunne fordrive ventetiden inden forestillingen med picnic og et glas, samt både gospel og optrædende balletbørn.

Læs mere om: