15. jan. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe til magisk jubilæumsfest i Operaen

Prins Henrik og dronning Margrethe i Operaen.
Prins Henrik og dronning Margrethe i Operaen.
Foto: Lars. H. Laursen
Dronning Margrethe og prins Henrik var æresgæster, da Operaens 10-års jubilæum blev fejret med en fest-opsætning af klassikeren ”Tryllefløjten".

På en vejrmæssigt alt andet end fortryllende torsdag aften var der magi i Operaen i København med en ny opsætning af "Tryllefløjten" i anledning af kulturinstitutionens 10-års fødselsdag.

Tæppet til forestillingen gik op præcis klokken 19.00, og få minutter før ankom dronning Margrethe og prinsgemalen til den store jubilæumsfest.

Både dronning Margrethe og prins Henrik så ud til at glæde sig til en aften med instruktøren Marco Arturo Marellis spændende fortolkning af Mozarts mesterværk.

VIDEO: En kongelig aften med dronning Margrethe i Operaen

Dronning Margrethe og prins Henrik glædede sig sikkert også til at være i selskab med flere af deres nære venner, heriblandt Mærsk Mc-Kinney Møllers døtre Ane Uggla og Kirsten Olufsen med deres familie.

Også Jesper og Birthe Bruun Rasmussen, Folketingets formand Mogens Lykketoft (S), balletdanser Mette Bødtcher, præsten Kathrine Lilleør, udenrigsminister Martin Lidegaard (RV) og kulturminister Marianne Jelved (RV) var blandt de mange kendte ansigter i Operaen.

Det var i øvrigt takket være en særlig donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, at den fornemme fest med royal deltagelse blev gennemført.

Læs mere om: