16. mar. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe til Peter Heerings bisættelse

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe, prinsesse Benedikte, kronprinsparret og prins Joachim ankom lidt i klokken 15.00 til Garnisonskirken til deres nære ven Peter Heerings bisættelse.

Dronning Margrethe og prinsesse Benedikte ankom til Garnisonskirken mandag eftermiddag lidt i klokken 15.00 for at tage en sidste afsked med deres nære ven Peter Heering, som døde den 11. marts efter længere tids sygdom.

Kort før dronningen og hendes søster kom kørende til kirken i København nær Amalienborg, ankom kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til højtideligheden, der begyndte præcis 15.00.

Også prins Joachim deltog i bisættelsen.

Peter Heering havde glimt i øjet

Dronningen og hendes familiemedlemmer støttede med tilstedeværelsen ved bisættelsen deres nære venner i Heering-familien, først og fremmest afdødes hustru Susanne Heering.

Peter Heering var kendt som en mand med et særlig glimt i øjet og en person med et kæmpe hjerte, og for BILLED-BLADETs udsendte var det altid en udsøgt fornøjelse at trykke Hr. Heering i hånden.

Man følte sig godt tilpas og som en ligeværdig, når man stod overfor den venlige, rolige og let smilende gentleman.

Blandt de mange deltagere i højtideligheden var udover de kongelige gæster blandt andre Peter og Susanne Heerings nære venner Jesper og Birthe Bruun Rasmussen, Keld og Birgitta Hillingsø, Nils Foss samt Bent Fabricius-Bjerre og Camilla Arndt.

LÆS MERE: Dronning Margrethes bedste veninde har mistet sin mand.

Læs mere om: