Søndag, 11. februar 2018 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe tilbage på Fredensborg Slot efter ny svær dag

besøgt Sankt Lucas Hospice i Hellerup nord for København
Fotomontage: Foto af Jesper Sunesen og Lars H. Laursen
En vinterhvid dyne af sne dækker Fredensborg Slot, hvor dronning Margrethe her til aften søndag den 11. februar befinder sig efter en dag med flere besøg hos prins Henrik på Rigshospitalet.

Dronning Margrethe og resten af den kongelige familie har igen i dag, søndag den 11. februar, været samlet omkring prins Henrik på Rigshospitalet i København.

Først på dagen var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent på Rigshospitalet, hvor de tilbragte en halv times tid.

Lille prins Henrik besøgte sin farfar

Senere kom prins Joachim og prinsesse Marie til Rigshospitalet, og med sig havde de lille prins Henrik samt prinsesse Athena og de to store drenge prins Nikolai og prins Felix.

Lørdag var Joachim og Marie med Athena og Nikolai og Felix også på besøg på Rigshospitalet, men lørdag var lille prins Henrik dog ikke med. Mens prins Joachims familie var på hospitalet, kom også dronning Margrethe. En times tid senere forlod de alle sammen hospitalet igen.

Dronning Margrethe kørte til Fredensborg

Efter at have besøgt sin mand på Rigshospitalet kørte dronning Margrethe nordpå til Fredensborg Slot, hvor en dyne af sne har lagt sig over de gamle, fine bygninger.

De seneste dage har været præget af den svære situation for den kongelige familie, der har vist stærkt sammenhold og har haft fuld fokus på prins Henrik på Rigshospitalet.

Dronningen har netop i dag valgt at rydde kalenderen for officielle opgaver, så et besøg mandag på Sankt Lucas Hospice i Hellerup nord for København, er netop blevet aflyst.

 

 

.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden