Dronning Margrethe tog hele familien med i kirke

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres fire børn prins Christian, prins Vincent, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella.

Dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres fire børn prins Christian, prins Vincent, prinsesse Josephine og prinsesse Isabella.

Foto: Flemming Jeppesen
Dronning Margrethe gik til julegudstjeneste i Aarhus Domkirke med børn og børnebørn.

Dronning Margrethe havde for første gang alle sine otte børnebørn med til gudstjeneste i Aarhus Domkirke juleaften.

Sammen med prins Henrik ankom dronning Margrethe til kirken, hvor regentparret blev kørt helt op til indgangen. Lige efter fulgte kronprinsparret og deres fire børn i egen bil med chauffør, og bagerst var det prins Joachim, der havde sin familie med i Volvoen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Faste pladser midt i kirken

Alle var hurtigt ude af bilerne, og som de sidste gik den kongelige familie ind i den stopfyldte domkirke, og kirkegængerne rejste sig, mens dronningen og hendes familie fandt deres faste pladser midt i kirken.

Prins Christian er efterhånden en erfaren kirkegænger, og han gik selv ind i domkirken, mens hans mindre søskende prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine holdt sig tæt til deres forældre.

SE BILLEDET: Prins Henriks festlige juleslips

Prins Joachims store drenge prins Nikolai og prins Felix gik pænt i baggrunden, mens deres far og prinsesse Marie sørgede for, at prinsesse Athnea kom med, og til sidst gik den yngste prins Henrik med den ældste prins Henrik hånd i hånd.

Efter den tre kvarter lange julegudstjeneste kørte hele den kongelige familie retur til Marselisborg Slot for at fejre en hyggelig familiejul.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden