Onsdag, 1. september 2021 — af Trine Larsen

Dronning Margrethe tog på stranden

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dronning Margrethe tog på stranden under sit officielle besøg på Fanø. Men det var en del af programmet, for Rindby Strand er Fanøs største legeplads.

Dronning Margrethe tog på Rindby Strand, og det var majestæten bestemt ikke ene om.

Masser af mennesker var i det gode vejr taget til Rindby for at nyde solen og den dejlige dag ved Nordsø-stranden, der er meget bred og fast, og som derfor egner sig til alle mulige forskellige former for strandsport.

Og dem skulle dronningen overvære.

Fra en dejlig plads i klitterne sad dronning sammen med projektleder Poul Therkelsen fra Vadehavskysten, som fortalte dronningen om de mange aktiviter, strandsejlads, strand-surfing, Kite-buggy og land-board, ligesom stranden er et paradis for drage-interesserede. Dronningen havde udsigt til både flyvende hvaler, pingviner og bamser, og nogle strandsejlende med god vind i sejlene strøj forbi majestæten.

Siden midten af 80'erne har Rindby Strand tiltrukket drage-entusiaster, og på Fanø samles op mod 5.000 drageflyvere hvert år i juni måned.

 

Stranden er også et populært sted for rav-samlere, der forår og efterår, når vindretningen er rigtig, kan finde en del rav på stranden, som på Fanø bruges til kunsthåndværk. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden