Dronning Margrethe vækker vild begejstring i Slesvig

Dronning Margrethe.

Dronning Margrethe.

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe vækker både gode minder og stor veneration i grænselandet, for under besøget i Slesvig-Holsten bliver dronningen nærmest tiljublet.

Dronning Margrethe er i sit es og føler sig tydeligt godt tilpas under rejsen i Slesvig-Holsten.

Men dronningen bliver også overordentlig godt modtaget overalt, hvor hun kommer og begejstringen for dronningens tilstedeværelse er stor. 

Gang på gang gentager værterne i den tyske delstat, hvor beærede de er over dronningens besøg og hvor stor betydning majestætens tilstedeværelse har. 

Dronning Margrethe tiljubles

På andendagen af det fire dage besøg blev dronningen officielt modtaget i delstatens folketing, Landdagen, af bla landdagspræsident, Klaus Schlien og ministerpræsident Daniel Günther og i taler til dronningen var deres begejstring tydelig. 

Også i pressen er dronningens besøg i Slesvig-Holsten er stor historie og at der er tilmeldt 130 journalister og fotografer vidner om den store interesse og begejstring. 

Også blandt de 2.8 millioner indbyggere er dronningen et hit.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Overalt hvor man kommer, står masser af mennesker med flag, mest danske, og glæden ved at se dronningen er rørende.

Majestæten tiljubles overalt, hvor hun viser sig. 

Det er meget tydeligt, at man på disse kanter, der tidligere var dansk, forbinder danskheden med dronningen - der også i dagens anledning var klædt i en smuk rød dragt.

VIDEO HERUNDER:
Dronning Margrethe indledte tirsdag sit fire dage lange besøg i Flensborg, hvor der indtil fredag er 45 programpunkter i dronningens besøgs-kalender.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden