21. feb. 2018
Af af Trine Larsen

Dronning Margrethes rørende tak til danskerne

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe takker danskerne.
Foto: Flemming Jensen og Kongehuset
Det er et rørende og varmt tak, dronning Margrethe sender til danskerne i forbindelse med prins Henriks død og bisættelse.

Dronning Margrethe og resten af den kongelige familie er blevet så rørt over danskernes varme medfølelse og tusindtallige tilkendegivelser, hilsner og blomster i forbindelse med prins Henriks død og bisættelse, at dronningen i dag har sendt en varm tak til danskerne.

Personligt tak

Dronningen har personligt underskrevet sin tak til alle dem, der den seneste tid har betænkt dronningen og resten af familien med sympati, rørende hilsner og blomster over hele landet.

Læs hele dronningens personlige takkebrev til danskerne her:

"For mig og min familie har det været dybt bevægende at opleve den varme og sympati, der fra alle dele af det danske samfund er strømmet os i møde i forbindelse med Prins Henriks død og bisættelse. De mange smukke blomster, spontant nedlagt ved de steder, hvor Prinsen holdt af at være, de mange tusinde mennesker fra nær og fjern, som trodsede vinterkulden for at vise Prinsen den sidste ære i Slotskirken, og de utallige skriftlige sympatitilkendegivelser, vi har modtaget, har rørt os alle dybt og er medvirkende til at hjælpe os igennem denne svære tid.

For alle disse smukke vidnesbyrd om hengivenhed og medfølelse ønsker jeg og min familie at udtrykke vor dybfølte tak til hele den danske befolkning."

Dronning Margrethe
Dronning Margrethes rørende takkebrev til danskerne.
Foto: Kongehuset

Læs mere om: