Lørdag, 10. september 2022 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethes store weekend er planlagt ned til mindste detalje: En enkelt ting driller dog lidt

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Der er blevet arbejdet hårdt på at få alt på plads til denne weekends markering af dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum. Alt er planlagt ned til mindste detalje. Nu krydser man fingre for, at alt forløber fint.

Dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum markeres i lørdag og søndag i justeret form efter dronning Elizabeths død torsdag.

Allerede i aften er der stor gallaforestilling i Det Kongelige Teater, og søndag byder på gudstjeneste i Vor Frue Kirke, frokost på Dannebrog og gallataffel på Christiansborg Slot.

Dronning Margrethe ankommer med stil

Alt er planlagt ned til mindste detalje, og de involverede tv-stationer DR og TV 2 har arbejdet hårdt for at at få justeret det sidste efter dronning Elizabeths død torsdag.

Nu krydser arrangørerne og nok også den kongelige familie fingre for, at vejret arter sig lørdag, når der er ankomst til den røde løber på Kongens Nytorv foran Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gæsterne ankommer i busser fra klokken 17.45 til den røde løber og lidt i klokken 20.00 ankommer de kongelige gæster fra Norge og Sverige samt herefter den danske kongelige familie og til sidst aftenens hovedperson dronning Margrethe.

Vejret kan måske drille lidt

Der er styr på det meste, men vejret kan man selvfølgelig ikke styre.

Forhåbentlig ankommer dronning Margrethe og kronprinsparret og den øvrige kongelige familie samt de mange gæster i tørvejr.

Lige nu ser det ifølge TV 2 Vejret ud til, at temperaturen i København ligger på 16-17 grader i aften mellem klokken 18.00 og 20.00, og alt tyder på, at det vil regne en smule under gæsternes ankomst.

Forhåbentlig er der lige en pause i regnen lidt i klokken 20.00, når de kongelige gæster ankommer.

Se med her på billedbladet.dk, når vi sender live fra den røde løber på Kongens Nytorv fra klokken 18.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden