Dronning Margrethes tætte veninde: Denne satiregruppe er dronningen meget begejstret for

Susanne Heering. 

Susanne Heering. 

Foto: Hanne Juul
Susanne Heering har kendt dronning Margrethe siden 1965.

Susanne Heering, 83, har kendt dronning Margrethe siden en aften i 1965, hvor hun og ægtemanden, Peter Heering, var inviteret til housewarming-party i prinsesse Margrethes nyistandsatte lejlighed på mezzaninen, øverst oppe i Christian 9.s Palæ på Amalienborg.

De to unge kvinder svingede hurtigt og fandt fællesskab i deres lidenskab for ballet. Siden da er deres venskab bare blevet dybere og dybere.

Susanne Heering fortæller, at dronning Margrethe ofte kommer forbi hjemmet i Hellerup og i overført betydning smider fødderne op og nyder en rullepølsemad, mens de taler om stort og småt.

- Er man ven med dronningen, så er man altså virkelig ven. Hun er en meget, meget trofast ven. Og vi taler om alt muligt, fortæller Susanne Heering til BILLED-BLADET. 

 

Har den samme humor

De to veninder har grinet sammen i flere årtier, og særligt én satiregruppe var de meget begejstrede for, fortæller Susanne Heering.

- Der er ikke det, vi ikke kan tale om. Og så har jo jo den samme humor. Vi griner så godt sammen. Vi var meget begejstrede for De Nattergale. Vi så og hørte alt med dem hele tiden, og vi kunne synge alle sangene stort set. Åh vi elskede sætningen ”Ja gu’fanden fik vi da asier” fra en af deres sange. Vi havde det så sjovt med det, også deres ”The Julekalender”, ler Susanne Heering.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden