21. mar. 2012
Af af Thomas Flindt

Dronning Margrethes veninde lukker sin danseskole

Dronning Margrethe og Susanne Heering
Dronning Margrethe og Susanne Heering
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Susanne Heering har efter 31 år besluttet at lukke sin balletskole.

Dronning Margrethe og hendes veninde, Susanne Heering, vil mindes mange gode stunder, når de den 13. maj afholder deres sidste balletopvisning.

73-årige Susanne Heering har besluttet lukke sin populære danseskole Fru H's Danseinstitut i Næstved, som Margrethe har været en stor del af, og det bliver et vemodigt farvel til alle de skønne børn og voksne, hun har kendt i så mange år.

- Selvfølgelig vil jeg savne det helt vildt og det er vemodigt, men jeg har været nødt til at træffe en beslutning. Nu skal det være og jeg gør det med glæde. Jeg går, mens jeg er på toppen, siger Susanne Heering til Sjællandske.

Dronningen har i mange år lavet scenografi og kostumer til den årlige balletopvisning, som hun holder så meget af. Det bliver derfor også hårdt for Margrethe at sige farvel til en af sine store passioner.

- Jeg vil bede alle om at udbringe et trefoldigt leve for Susanne. Og takke hende for alt det hun har gjort for os og for balletten her i Næstved og i København, sagde dronning Margrethe til danseskolens 30-års jubilæum sidste år.

Danseskolen kører nu på sidste vers, og efter den allersidste dans den 13. maj, kan bedstemødrene se frem til at have mere tid til deres 16 børnebørn - otte hver.

Læs mere om: