Dronning Sonja overrasker Margrethe med rørende hilsen

Dronning Sonja. 

Dronning Sonja. 

Foto: Mega
I forbindelse med sin 80-års fødselsdag modtog dronning Margrethe en helt særlig hilsen fra dronning Sonja.

Det var med blanke øjne, at en tydelig rørt dronning Sonja sendte en videohilsen til sin kære veninde, dronning Margrethe, på hendes 80-års fødselsdag den 16. april.

Sammen med sin mand, kong Harald, var dronning Sonja med i en fælles videohilsen, som en lang række europæiske kongelige overraskede dronningen med på hendes store dag. 

- Vi vil selvfølgelig gerne hylde dig, og vi tænker på dig. Jeg tænker på dig, når jeg kigger udenfor – for det sne her ved Kongsseteren (kongeparrets bjælkehytte på Voksenkollen i Oslo, red.). Det er jo lidt usædvanligt for april, men det er til ære for dig. Jeg vil takke dig for alle de gode råd, du har givet mig gennem tiden. Jeg vil selvfølgelig også takke dig for de fine minder, vi har delt, lød det med bevæget stemme fra den norske dronning.

 

Dronning Sonja og kong Harald. 
Foto fra videohilsenen: Kongehuset

Dronning Sonja og kong Harald. 

Ville gerne have fejret Margrethe

Også kong Harald sagde ord til dronning Margrethe.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

- Vi er meget kede af, at vi ikke kan være sammen med dig. Det var jo meningen, men coronavirus har betydet, at vi må blive hjemme. Men det betyder ikke, at vi ikke tænker på dig på denne dag, lød det fra kongen.

Kongehuset lagde videohilsenen ud på deres Instagram-side på dronningens fødselsdag. 

Du kan se den her: 

I det nye nummer af BILLED-BLADET får du hele den store, flotte reportage og de mange fine billeder fra dronningens 80-års fødselsdag. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden