Dronningen bød indenfor i privaten: Hov, hvem dukkede lige op der?

Dronning Margrethe. 

Dronning Margrethe. 

Foto: Hanne Juul
Kongehuset har delt skønne billeder af dronning Margrethe, der bliver interviewet af to seje journalistspirer fra Børneavisen hjemme i Christian 9.s Palæ på Amalienborg Et af billederne overrasker med sød detalje.

Kongehuset har mandag delt dejlige billeder af en veloplagt dronning Margrethe, som får besøg af to unge og skarpe journalistspirer fra Børneavisen. 

På billederne kan man se Marinella og Theodor interviewe Hendes Majestæt Dronningen i det stemningsfulde bibliotek hjemme i Christian 9.s Palæ på Amalienborg til sommerudgaven af avisen, der udkommer tirsdag. 

Særlig sød detalje

En særlig sød detalje er, at fine portrætter af kronprinsparrets fire børn, prins Christian, 16, prinsesse Isabella, 15, samt tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på 11 år, pludselig dukker op på et af billederne.

Det understreger på rørende vis, hvor stolt dronningen må være af sine børnebørn.

Billedet der viser portrætterne af kronprinsparrets børn er nummer tre i rækken af de billeder, som du kan se i kongehusets Instagram-opslag: 

Undervejs blev der snakket om både dronningens fritidsinteresser samt hvad rollen som dronningen indebærer, mens dronningen delte bolsjer ud.

Før interviewet havde de unge reportere fået input til deres spørgsmål fra Børneavisens mange læsere, og et særligt spørgsmål gik igen, nemlig: ”Går De også nogle gange i hyggetøj ligesom os andre?”. 

Interviewet bringes i anledning af Dronningens 50-års Regeringsjubilæum, der i september markeres med en række store begivenheder.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden