Dronningen deler dejligt feriebillede fra Marselisborg

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Lars Aarø
Dronning Margrethe - og tydeligvis også hofhunden Tillia - nyder opholdet og ferien på Marselisborg slot, hvor de har været nogle uger, men snart bytter ud med ophold på Gråsten. Se det dejlige ferie-billede, dronningen har delt

Dronning Margrethe er gået ind i sidste uge af sommerferien på Marseligborg Slot i Århus. Her har dronningen hygget sig nogle uger med sysler og afslapning på slottet og med ture rundt i omegnen for at besøge venner og veninder.

Besøgte veninden

Således var dronningen torsdag på Møllerup Gods, hvor hendes tidligere hofdame og veninde, Lena Lüttichau og dennes datter og svigersøn bor for at hygge sig med dem nogle timer.

Dronningen nyder tydeligvis ferien i Danmark, men det gør hofhunden Tilia også, for dronningen, eller rettere kongehuset, har delt et dejligt feriebillede fra Marselisborg, af den kongelige gravhund på tur i slotshaven og med udsigt til blå himmel, sol og dronningens eget vajende splitflag.

 
På mandag flytter Tilia og dronningen så sydpå. I år ikke til Cayx - hvorfor kan I læse mere om i BILLED-BLADET -  men for at tage ophold på Gråsten Slot sammen med søsteren prinsesse Benedikte.
 
Sammen åbner de kongelige søstre fredag 24. juli den nyanlagte kongelige køkkenhave, som deres mor, dronning Ingrid tog initiativ til og som nu fremstår flottere end nogensinde.
 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden