Søndag, 13. juni 2021 — af Marianne Singer

Dronningen fortsætter alene: Det skal Frederik og Christian nu

Prins Christian og kronprins Frederik. 
Prins Christian og kronprins Frederik. 
Foto: Martin Høien
Efter en festlig formiddag sammen er kronprins Frederik og prins Christian på vej videre, mens dronning stadig har flere programpunkter ved Genforeningsfejringen i Sønderjylland.

For prins Christian, 15, og kronprins Frederik, 53, har søndag været en stor og spændende dag, hvor de i selskab med dronning Margrethe, 81, har fejret 100-året for Genforeningen i Sønderjylland. 

Sidste kongelige opgave sammen havde de klokken 11.00, hvor det kongelige trio sammen deltog i en dansk-tysk festgudstjeneste i Haderslev Domkirke. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tager hjem

Herefter skilles deres veje og dronning Margrethe fortsætter sit tætpakkede søndags-program, hvor hun blandt andet skal overvære showet ”Genforeningsfesten” i Koncertsalen Alsion i Sønderborg og senere er vært for en middag for Tysklands præsidentpar samt statsminister Mette Frederiksen og hendes mand, Bo Tengberg, på Kongeskibet Dannebrog i Sønderborg Havn.

Kronprins Frederik og prins Christian tager til gengæld hjem til Sjælland igen. 

For tiden bor kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg. 

Travl tid

Prins Christian er for tiden midt i en eksamensperiode og har ligesom andre 9. klasses elever i Danmark mundtlige og skriftlige prøver i perioden torsdag den 27. maj til onsdag den 23. juni. 

Begivenhedsrig weekend

Kronprins Frederik kan efter en begivenhedsrig weekend lige puste ud mandag, inden han tirsdag igen skal på job. Som protektor er kronprins Frederik vært ved et netværksmøde med efterfølgende middag for foreningen DenmarkBridge i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden