Tirsdag, 17. marts 2020 - af Trine Larsen

Dronningen: Vi skal holde sammen på afstand

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Birger Storm
Da dronning Margrethe her til aften holdt sin historiske tale til hele Danmark, var budskabet klart: Vi skal holde sammen på afstand

Dronning Margrethes holdt en historisk tale til Danmark, da majestæten fra Fredensborg Slot 17. marts klokken 20 appellerede til alle:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

- Corona-virus er en farlig gæst. Den spreder sig som ringe i vandet, og det går stærkt. Én person kan smitte mange – endda uden selv at føle sig syg, og smitten går videre rundt til endnu flere, en lang og skræmmende kæde. I den kæde vil mennesker dø, sagde dronningen bl.a og tilføjede:   - Det er den kæde, vi skal bryde, og som vi kan bryde. Det kan kun ske, når vi alle tænker os om og gør det samme på samme tid – og i rette tid.

Alvorlig situation

- Myndighedernes råd er egentlig ret enkle: Vask hænder. Hold afstand. Undgå fysisk kontakt. Bliv hjemme, appellerede majestæten og tilføjede:   - Det er grundreglerne, og mange følger dem heldigvis; men desværre er det ikke alle, som tager situationen tilstrækkeligt alvorligt.  Den er alvorlig, og den gælder os alle sammen. 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden