Søndag, 2. oktober 2022 — af Marianne Singer

Dronningens beslutning skaber overskrifter: Hele verden taler om det

Dronning Margrethe sammen med prins Joachim og prinsesse Marie. 
Dronning Margrethe sammen med prins Joachim og prinsesse Marie.
Foto: Hanne Juul
Medier i hele verden har i de seneste dage beskæftiget sig med den beslutning, som dronningen har truffet omkring prins Joachims børns titler og prins Joachims og hans families efterfølgende reaktion.

Efter at kongehuset i onsdags udsendte en meddelelse om, at dronning Margrethe havde besluttet, at prins Joachims fire børn fra 1. januar 2023 ikke længere skal tituleres prinser og prinsesse har det skabt overskrifter verden over.

For kort efter reagerede prins Joachim og hans familie på beslutningen med, at de var kede og chokerede over den, hvilket førte til yderligere omtale og overskrifter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Verden rundt

Således har der rundt omkring i verden været skrevet artikler om beslutningen og de efterfølgende reaktioner i store engelske medier som Daily Mail, The Guardian, Tatler og Hello magazine, tyske medier som det anerkendte Spiegel og Süddeutsche Zeitung, i hollandske aviser som De Telegraaf, i østrigske aviser som Kurier, svenske aviser som Expressen, australske medier som Herald Sun, norske medier som VG, spanske medier som Vanitatis, belgiske medier som Het Nieuwsblad, amerikanske People Magazine og selv CNN har skrevet om sagen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden