13. aug. 2013
Af Jan Bergman

Dronningens kusine sælger boligen: Se hjemmet her

Prinsesse Elizabeth har sat sit pragt-palæ til salg.
Prinsesse Elizabeth har sat sit pragt-palæ til salg.
Foto: AOP
Nu har du en enestående mulighed for atbo som en kongelig - Prinsesse Elisabeth sætter multimillion-villa til salg.

Dronning Margrethes kusine, Elisabeth Caroline-Mathilde Alexandrine Helena Olga Thyra Feodora Estrid Margarethe Désirée – eller i daglig tale Prinsesse Elisabeth , er på udkig efter et nyt sted at bo.

Den 78-årige prinsesse satte i dag sin pragtvilla på Gl. Dronninggårds Allé ved Furesøen i Holte til salg for den svimlende sum af 13,9 millioner kroner, et godt stykke over købsprisen i 1980, hvor hun gav 1.866.000 kr. for boligen. Det skriver Boliga Kendte.

Vælger man at købe palæet, skal man ifølge mægleren regne med, at spendere 2-3 millioner kroner på at sætte ejendommen i stand, men så kan man til gengæld imponere gæsterne med en sittinghall med kamin, to store stuer ensuite, stuklofter, balkon med udsigt til sø, gildestue og sauna.

Nr. 12 i arvefølgen

Prinsesse Elisabeth, der er ugift, er datter af arveprins Knud og arveprinsesse Caroline-Mathilde og storesøster til Ingolf og Christian af Rosenborg.

Hun arbejdede i Udenrigsministeriet fra 1956 til 2001, bl.a. i Washington og for den danske FN-mission i den schweiziske by Geneve.

Hun er nummer 12 i arvefølgen til tronen.

Læs mere om: