Dronningens private afsløring

Dronning Margrethe på sin 81-års fødselsdag den 16. april 2021.

Dronning Margrethe på sin 81-års fødselsdag den 16. april 2021.

Foto: Keld Navntoft/Kongehuset
Dronning Margrethe afslører nu, hvad majestæten bl.a. har fået Corona-restriktionerne og dagene i selvisolation til at gå med. Det sker bl.a. med en stor udstilling på Kongernes Samling på Koldinghus, hvor dronningen selv åbner udstillingen af sine "værker".

Det er håndarbejde i allerfineste form, som dronning Margrethe nu afslører på en stor udstilling, "Dronningens Broderier", som Kongernes Samling Koldinghus har fået lov at vise frem.

På udstillingen vises godt 100 af dronningens egne private broderier for første gang offentligt frem.

- Det er vidunderligt at være koncentreret om noget, man skaber med sine egne hænder", udtaler dronningen i forbindelse med udstillingen, som majestæten selv åbner på fredag sammen med sin lillesøster, prinsesse Benedikte.

Omtalen af udstillingen, som nu står klar til at vise, først dronningen og prinsesse Benedikte, og fra på lørdag også alle andre interesserede, omtales også på Kongehusets Instagram, hvor man kan læse, at dronningen bl.a har brugt Corona-tiden på at brodere bl.a. flere puder til både slottene, men også smukke tasker til folk, hun holder af, oftest som personlige julegaver.

På Instagram kan man bl.a se nogle smukke, farverige selskabstasker, som dronningen har broderet til svigerdøtrene, kronprinsesse Mary og prinsesse Marie.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Se selv, hvor smukke farver og flotte formationer, som dronningen broderer efter tegninger majestæten også selv har lavet, herunder.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden