Fredag, 16. oktober 2020 - af af Trine Larsen

Dronningens spændende møde

Dronning Margrethe.
Dronning Margrethe.
Foto: Kaspar Wenstrup
Dronning Margrethe havde besøg af den schweiziske udenrigsminister på Amalienborg.
En veloplagt og sprudlende dronning Margrethe havde i dag spændende besøg af den schweiziske udenrigsminister Ignazio Cassis, der egentlig er uddannet læge.    Udenrigsministeren er i disse dage på besøg i Danmark og fik i dag foretræde for dronningen i Riddersalen på Amalienborg.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Anledningen til mødet med udenrigsminister Ignazio Cassis og dronning Margrethe er markeringen af 100 året for de diplomatiske relationer mellem Danmark og Schweiz.    Det fine jubilæum blev også fejret i aftes, hvor der var middag på den schweiziske ambassade i København.    Her var bl.a. finansminister Nikolai Wammen til stede for at understrege landenes gode relationer og samarbejde.   
  Forud for aftenens middag havde udenrigsminister Cassis også haft møder med bl.a. udviklingsminister Rasmus Prehn.    Mødet med dronningen skal ses som et høflighedsvisit i anledningen af de diplomatiske forbindelser gennem 100 år - forbindelser som også går til Norge, som udenrigsministeren besøgte forud for ankomsten til Danmark.   
 
Dronning Margrethe og den schweiziske udenrigsminister Ignazio Cassis.
Foto: Kaspar Wenstrup
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden