Tirsdag, 12. juli 2022 - af Ulrik Ulriksen

Efter to års pause: Festlig begivenhed ved Gråsten Slot er tilbage

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Gennem årene har det været fantastisk hver sommer at se det store rytteroptog komme forbi Gråsten Slot, hvor dronningen og kronprinsfamilien mange gange har hilst på rytterne og deres heste. I år passerer rytteroptoget efter et par års pause igen slottet. Det melder den lokale avis i Gråsten.

Efter to års pause finder Gråsten Ringridning sted igen, og det kan alle i lokalområdet glæde sig over, for den festlige begivenhed nær Gråsten Slot har i årevis været sommerens absolutte højdepunkt.

Stor glæde i Gråsten

– Glæden over, at Gråsten Ringridning igen kan finde sted er stor, siger formanden Andreas Thomsen Nøhr til Gråsten Avis.

Det er i år 113. gang, der er ringridning i slotsbyen, og det plejer at lokke tusindvis af mennesker til Ringriderpladsen.

– Vi har bestræbt os på at skabe rammerne for, at Gråsten Ringridning kan forblive den dejligste og mest hyggelige ringriderfest i Sønderjylland, kommer det fra Andreas Thomsen Nøhr.

Kommer forbi slottet

Ifølge Gråsten Avis vil det store rytteroptog traditionen tro den kommende weekend foregå gennem byen, og på søndag den 17. juli passerer det forbi Gråsten Slot i Sønderjylland, hvor kronprinsfamilien har nydt så mange sommerferier, og hvor dronning Margrethe nyder ferien fra mandag den 18. juli.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden