Tirsdag, 8. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Efter corona-aflysning: Sådan kan Mary og familien nyde Fabers julekoncert

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
På søndag skulle kronprinsparret efter planen have nydt en god julekoncert med DR Pigekoret live i koncerthuset. Det kan dog ikke lade sig gøre, og nu må de kongelige opleve julesang og musik på en anden måde.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik skulle efter planen have overværet dirigent Philip Faber og DR Pigekorets julekoncert på søndag den 13. december i DR Koncerthuset i København.

Mary og Frederik kan ikke komme i koncerthuset

Kronprinsparret og det øvrige publikum får dog ikke på søndag mulighed for at komme til DR Koncerthuset, der på grund af de nye og strenge corona-retningslinjer ikke kan åbne dørene for publikum.

Christian har corona

Mary og Frederiks ældste søn prins Christian blev mandag testet positiv for corona, og nu er han sammen med resten af kronprinsfamilien i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, og sådan vil det minimum være de næste dage.

Julekoncerten i radio og på tv

Uanset hvad så kan kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med deres børn kronprins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine dog nyde DR Pigekorets julekoncert, selvom de ikke kan komme til DR Koncerthuset.

Danmarks Radio optager således koncerten til radio og TV, hvor den sendes på DR2 1. juledag kl. 20 og i radioens P2 Juleaftensdag kl. 12.15, så der er god mulighed for at høre den skønne musik og sang.

Live i biografen

Som noget helt særligt sender DR Pigekoret anført af Phillip Faber i år også julekoncerten live i en lang række danske biografer udenfor de kommuner, som er ramt af de nye corona-restriktioner.

Kronprinsesse Mary har siden 2018 været protektor for Fabers kor, som består af omkring 50 piger i alderen 15-22 år. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden