Efter dejlige dage i Sønderjylland: Mary og Frederik fortsætter ferien i Danmark

Frederik, Vincent, Mary, Isabella og Josephine

Frederik, Vincent, Mary, Isabella og Josephine

Foto: René Schütze
Der er fuld fart på sommerferien overalt i Danmark. Også kronprinsfamilien nyder at slappe af. Mary og Frederik og deres børn forlod søndag Graasten Slot og nyder nu ferien et andet skønt sted.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har med deres børn nydt mange gode dage med fast sommerbase på Graasten Slot i Sønderjylland.

Mary og Frederik fik gæster på slottet

Kronprinsparret og deres tre børn Isabella, Josephine og Vincent har haft masser at lave på og ved slottet i Sønderjylland, og de har blandt andet haft besøg af gode venner.

Søndag tog kronprinsfamilien så imod ringriderforeningens rytteroptog, hvilket var kulminationen på årets store byfest i Gråsten.

Videre mod nord

Mary og Frederik og børnene fik besøg af rytteroptoget klokken 12.00 søndag, og få timer senere, forlod kronprinsfamilien så Graasten Slot for at drage videre ud i det danske sommerland.

Mary og Frederik kørte med deres børn mod nord.

Elsker den danske natur

Mary og Frederik elsker den danske natur, og sommeren byder altid på dejlige dage ved stranden og et helt særligt lys både morgen, middag og aften.

Gennem mange år har kronprinsparret elsket at tage til Skagen en uges tid i løbet af sommeren, og i Skagen har mange af deres nære venner også deres gang i sommerferien i netop denne periode.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden