Søndag, 3. juli 2022 — af Malan Joensen

Efter dramatisk aften: Nu rejser kronprins Frederik og kronprinsesse Mary videre

Kronprinsparret forlader Kongeskibet Dannebrog efter aflysningen af receptionen i anledning af Tour de France 2022.
Kronprinsparret forlader Kongeskibet Dannebrog efter aflysningen af receptionen i anledning af Tour de France 2022.
Foto: Mikael Rieck
Kronprinsparret har tilbragt aftenen på Kongeskibet Dannebrog efter aflysningen af receptionen.

Søndag aften blev den planlagte festivitas på Kongeskibet Dannebrog aflyst i sidste øjeblik, efter det kom frem, at et tragisk skyderi med flere dræbte har fundet sted i indkøbscentret Fields i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik blev efter aflysningen på Kongeskibet, der ligger for kaj i Sønderborg, men de har kort før klokken 21.30 forladt skibet.

Sagde farvel til besætningen

Mens regnen silede ned over kongeskib og kaj tog kronprins Frederik sig god tid til at sige farvel til det dedikerede personale på kongeskibet, der uden tvivl har sat alle sejl til for at give kronprinsen og hans gæster en rigtig festlig afslutning på de historiske Tour De France-dage.

Kronprins Frederik blæste på regnvejret, slog paraplyen ned og gik ud i stævnen for at tage afsked med besætningen, inden han sammen med Mary gik fra borde og er rejst videre i bil.

Om turen går mod hovedstaden eller andre af den kongelige families boliger vides endnu ikke, men det kan tænkes, at de har sat kursen mod det nærliggende Gråsten Slot.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden