Efter et mærkeligt år: Prinsesse Benedikte afslører juleønske

Foto: Martin Høien
Prinsesse Benedikte har allerede længe holdt afstand, hilst med hænderne foran ansigtet, brugt maske og visir og passet på både sig selv og andre. Corona-restriktionerne har også betydet aflyste arbejdsopgaver for prinsessen, der kalder Corona-tiden for et mærkeligt år. Derfor har prinsessen et helt særligt juleønske, inden hun rejser på juleferie.

Ligesom for alle andre har året 2020 været et mærkeligt år med mange udfordringer, også for den kongelige familie. Også de har mærket Corona-krisen og de mange restriktioner.

Også prinsesse Benedikte, der plejer at have en travl december med bla. kirkekoncerter med Sct. Annæ pigekor, som prinsessen er protektor for, ligesom det også altid er en tradition, at prinsessen åbner julebasaren i Den svenske kirke. Alle sådanne begivenheder, som normalt tiltrækker mange mennesker, eller er et tilløbsstykke alene fordi prinsesse Benedikte er tilstede, er af gode grunde blevet aflyst. Kun få arbejdsopgaver har kunnet gennemføres med sikker afstand og påpasselighed.

Snart er det sidste arbejdsdag for prinsessen, for i år skal prinsesse Benedikte holde jul i Berleburg, hvor hun også bor. Her skal højtiden fejres sammen med prinsesse Benediktes yngste datter prinsesse Nathalie og hendes familie med børnene Konstantin på 10 år og Louisa, som fylder 6 år 28. januar.

Endnu er prinsesse Benedikte dog i Danmark, men prinsessen har helt særlige ønsker her kort før jul, hvor livet og højtiden kan føles ekstra svær og ensomt for mange. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Ja, julen kan være svær. Absolut. Og det har bestemt været en tungt år. Meget anderledes. Så jeg håber på et nyt, godt og positivt år, der jo begynder om mindre end en måned, siger prinsesse Benedikte optimistisk til BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden