1. dec. 2017
Af Trine Larsen

Efter travl tid: Dronning Margrethe rejser på ferie

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Dronning Margrethe tager væk fra Danmark i 10 dage, og imens er kronprins Frederik regent. Og når dronningen igen er tilbage den 10. december, flytter hun og prins Henrik ind på Amalienborg fra Fredensborg, hvor de indtil nu har haft residens.

Dronning Margrethe er hvert år på juleshopping i London og i år er ingen undtagelse.

Imens dronningen holder en tiltrængt ferie efter at have haft en travl tid med bl.a statsbesøg i Ghana, træder kronprinsen i dronningens sted og er regent.

Flytter fra Fredensborg

Samtidig med, at dronningen er bortrejst, lukkes Fredensborg Slot ned, for dronning Margrethe og prins Henrik vil, når de begge er tilbage i Danmark, bo på Amalienborg.

https://imgix.billedbladet.dk/sh-02679.jpg
Dronning Margrethe og prins Henrik foran Marselisborg Slot i Aarhus.
Foto: All Over

Dronning Margrethe og dronning Margrethe bliver dog ikke i København længe, for julen fejrer dronningen og prinsen traditionen tro i Aarhus på Marselisborg Slot.

SE BILLEDERNE: Den kongelige familie samlet til julegudstjeneste

Jul uden børn og børnebørn

I år bliver julen ganske stille og rolig, idet kronprinsparret og deres fire børn samt prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn holder jul i udlandet.

Dronning Margreth og prins Henriks ældste børnebørn, prins Nikolai og prins Felix, holder i år jul hos deres mor, grevinde Alexandra.

Læs mere om: