Torsdag, 18. oktober 2018 - af Ulrik Ulriksen

Efterårshygge: Christian og Isabellas sjove dag med prins Henrik

For et par år siden tog prins Henrik sine børnebørn prins Christian og prinsesse Isabella med til en helt speciel begivenhed ved Esrum Sø. Nyd et gensyn med Christian og Isabella i selskab med deres far kronprins Frederik og deres elskede farfar.

Prins Christian og prinsesse Isabella hyggede sig i selskab med deres farfar og far, kronprins Frederik, og fik desuden en sjælden lejlighed til at klippe snoren, som markerede starten på sæsonen med bådfarten på Esrum Sø nær Fredensborg Slot.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Christian og hans farfar spiste frokost

Der blev blandt andet hygget ved Skipperhuset ved Esrum Sø,  hvor der blev serveret grillpølser. Prins Henrik og prins Christian delte en dejligt sprød pølse, og humøret var højt under begivenheden i 2014.
 

Gallafest i Operaen og kongeligt bryllup i BILLED-BLADET i denne uge

I BILLED-BLADET i denne uge kan de se alle de nye billeder af kronprinsparret og den kongelige familie til galla i Operaen. I det nye nummer af BILLED-BLADET får du også et gemmehæfte med alt om prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup i Windsor, hvor prins Harry og hertuginde Meghan af Sussex var med som gæster. Meghan er gravid, og den søde nyhed har vi også det seneste om i BILLED-BLADET – Danmarks Royale Ugeblad.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden